Bel 0174 - 420202

Afspraak maken

Telefonisch of online?

Bij Reflex Hairstyling is het mogelijk om telefonisch en online een afspraak te maken. Voor een telefonische afspraak kan je bellen op het volgende nummer: 0174 420202.

Verder is het makkelijk en snel om gebruik te maken van de online afsprakenmodule. Bij het openen van de afsprakenmodule is de afspraak in een aantal stappen gemaakt en ontvang je vervolgens een bevestiging van de afspraak per mail.

Een aantal belangrijke zaken bij het maken van een online afspraak:

  • Vul je e-mailadres in en kies voor de optie 'Wachtwoord opvragen' om de afspraak te maken.
  • Het is belangrijk dat je telkens hetzelfde e-mailadres gebruikt en hierbij het e-mailadres gebruikt dat bij ons al in het systeem bekend is.
  • Het kan zijn dat de bevestigingsmail en het aangevraagde wachtwoord in de ongewenste e-mailbox terecht komen. Het is daarom belangrijk dat je ons e-mailadres accepteert of toevoegt in het adressenboek van je mail.
  • Staat jouw gewenste behandeling of creatieve idee nou niet in de opties van behandelingen neem dan even telefonisch contact op.
  • Het is mogelijk om een voorkeur op te geven van kapster. Het kan echter voorkomen dat een deel van de behandeling door een andere kapster wordt uitgevoerd zoals de kleuring.
  • Afspraak annuleren kan uitsluitend telefonisch. Laat het ons minimaal 24 uur van te voren weten.

Als er toch nog vragen zijn over de online afsprakenmodule neem dan telefonisch contact met ons op. Op deze manier kunnen we de vraag zo persoonlijk en concreet mogelijk beantwoorden.